Hur hamnade jag här

Om man går tillbaka några år så hade jag inte suttit bakom en symaskin sedan syslöjden i nian. Jag sydde en balklänning och sömmarna gick både hit och dit. Den var inte särskilt vacker men den passade mig och jag var lite stolt över att ha lyckats hålla tålamodet ihop för att sy den.

Sömnadsintressed väcktes långt senare då min mamma lockade ner mig i hennes hobbyrum. Jag testade sy lite småsaker till barn och en Tilda docka som var designad av Tone Finnanger. Det var riktigt roligt så jag frågade svärmor om jag kunde köpa hennes gamla symaskin och så drog det igång.

Så småningom köpte jag en ny symaskin som hade betydligt fler finesser än den gamla Husqvarnan jag sytt med. Det roliga blev ännu mer kul och jag bestämde mig för att starta varumärket LouAnd Design. I min kollektion ingår olika handsydda gosedjur och leksaker, accessoarer för barn och pynt för olika årstider tillverkade i filt.

År 2018 tog jag steget fullt ut efter att sålt produkterna på mässor till att starta min egen firma. Nu säljer jag min egen design tillsammans med  de ledande märkena för barnprodukter och kläder på marknaden.

 
Payson logo